Omgeving

Welkom in Montafon, het grootste skigebied van Vorarlberg. Op 850 km vanaf Utrecht. Gelegen op een hoogte van: 650-2400 meter.


Winter

Welkom in Montafon, het grootste skigebied van Vorarlberg. Op 850 km vanaf Utrecht. Gelegen op een hoogte van: 650-2400 meter. Het Skigebied bestaat uit 220 km piste. Het familievriendelijke skigebied bied pistes voor beginners, gevorderde en vergevorderde skiërs en staat tevens bekend om zijn uitstekende voorzieningen voor snowboarders. Tevens is er een funpark aanwezig en kan er 2 x per week geroddeld worden De sneeuwinstallaties reiken tot bij de dalstations van de Garfreschabahn en de Valiserabaan, waardoor er tot laat in het seizoen geskied kan worden tot het dal. Door de nieuwe gondel “Grasjoch” wordt Sankt Gallenkirch verbonden met Schruns, hierdoor behoren wachtrijen tot het verleden.

Zomer

Welkom in Montafon, het grootste natuurgebied in Vorarlberg. Op 850 km vanaf Utrecht. Met zijn vele mountainbike routes en natuurlijk voor de wandelliefhebbers de fantastische uitzichten en de waterval vanaf de oneindige wandelroutes.

Voor de jeugd en volwassenen is er van alles te doen in Aktivpark Montafon zoals een kunstijsbaan, mountainbiken, roddelen, een curlingbaan, een ijshockeyveld in Schruns 10 minuten van St Gallenkirch en vele mooie wandelroutes. Tevens is zomers in Schruns geopend een zeer ruim opgezet Aqua park, met vele glijbanen, zwembaden, wildwaterbanen enz. In St Gallenkirch zelf is ook een binnen- en buitenzwembad, met diverse glijbanen, zwembaden, wildwaterbad enz. Dit is geopend van 1 mei tot 1 november.