Faciliteiten

Het mooiste en grootste skigebied!

Montafon is het mooiste skigebied van Oostenrijk en tevens het grootste skigebied van de provincie Vorarlberg. Op 850 km vanaf Utrecht. Gelegen op een hoogte van: 650-2400 meter. Wintersportmogelijkheden: het Skigebied bestaat uit 220 km piste, met pistes voor zowel beginners als gevorderden. Klik hier voor meer informatie.

Het skigebied “MONTAFON” wordt als volgt omschreven: sneeuwzeker, gevarieerd en het ligt ook nog eens veel dichterbij huis dan de meeste skigebieden in Tirol.

Ook in de zomer volop actief vertier, zo zijn er vele mountainbike routes en natuurlijk voor de wandelliefhebbers de fantastische uitzichten en de waterval vanaf de oneindige wandelroutes. In Schruns is een zeer ruim opgezet Aqua park met vele zwembaden en glijbanen, wildwaterbanen enz. In St Gallenkirch zelf is ook een binnen- en buitenzwembad, met diverse glijbanen, zwembaden, wildwaterbad enz. Ook is er een Aktivpark waar diverse out-door activiteiten georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld: bergklimmen, onder begeleiding montainbiken en downhillen enz.

Vakantiehuis Montafon

Vakantiehuis Montafon is gelegen in het centrum van het gezellige dorp Sankt Gallenkirch te midden van de dorpen Schruns en Gaschrun. Gelegen aan de rand van het centrum en circa 50 meter van de hoofdstraat. Overal dichtbij en toch voldoende rust. Het centrum van St Gallenkirch is lopend binnen enkele minuten te bereiken. Hier bevindt zich ook een grote supermarkt (Spar), skiverhuur, fietsverhuur, bank, pizzeria, bloemenwinkel, VVV kantoor, Intersport etc.

Voor de skiërs onderons: het is mogelijkheid om naar de gondel te skiën. In het geval er te weinig sneeuw ligt kunt u naar de bushalte lopen (375 meter) en vervolgens de bus naar de gondel (750 meter) nemen. Dit wintersportparadijs met heel moderne faciliteiten bestaat uit 7 top-skigebieden met totaal 220 km piste in een gevarieerde moeilijkheidsgraad, dus voor elk wat wils. Door de hoeveelheid gebieden die deels aaneengesloten zijn heeft u tevens de beschikking over een groot aantal gondels welke u snel zonder wachttijd naar boven brengen.